RESERVAR

Events

Reserva Online

Events

El Lotus Blau és un centre de banquets i convencions integrat a la finca de l’Hotel Balneari Termes Orion però amb identitat pròpia. Un espai modern i funcional per a celebracions de petit o gran format, on es respira sempre un ambient elegant i acollidor completament integrat als jardins que l’envolten.

De les seves instal·lacions, destaquem dues grans veles exteriors en forma de lotus gegant, envoltades d’aigua i natura, obra dels prestigiosos arquitectes Aranda, Pigem i Vilalta, de l’estudi RCR Arquitectes, guanyadors del premi Pritzker 2017. Un exemple d’arquitectura d’avantguarda convertida en referent mundial per viure i compartir, a l’aire lliure, moments inoblidables.

La nostra oferta gastronòmica, concebuda a partir de productes de proximitat de la millor qualitat, es reinterpreta i presenta aquest any en una una nova carta on es fusionen tradició, innovació i disseny. Una experiència de textures i sabors des dels aperitius i fins a les postres, un recorregut que ens portarà a reconèixer la cuina tradicional com mai l’havíem viscut fins ara. I, com que sabem que cada celebració és única, us volem escoltar i assessorar per dissenyar la proposta gastronòmica que millor representi la vostra forma de ser, la vostra essència i les vostres il.lusions.

I, perquè tot surti com us heu imaginat, el Lotus Blau ofereix, a més, aparcament privat, amplis jardins, parc infantil i una masia restaurada per a la celebració de cerimònies civils.

Informació i reserves:
Tel. +34 972 840 065
Fax +34 972 840 466
info@termesorion.cat

Tots els preus inclouen el 10% d’ IVA.

Scroll to top