Esdeveniments a l'Hotel Balneari Termes Orion
Esdeveniments

Esdeveniments a l'Hotel Balneari Termes Orion

Des de casaments fins a conferències empresarials, el nostre hotel ofereix una àmplia varietat d'opcions per satisfer les necessitats de qualsevol esdeveniment.
Codi promocional

Què és un codi promocional i per a què serveix?

Amb un codi de descompte o un codi promocional, obtindràs altres beneficis a més de les condicions de tarifa bàsica.

Com s'utilitza?

Si ja tens un codi, introdueix-lo en el camp Codi Promocional i inicia el procés de reserva. Si la reserva compleix amb les condicions del codi, s'aplicarà automàticament a la reserva.

Condicions generals d'ús:

Un codi promocional només es pot aplicar a la part de l'allotjament i de la pensió de la teva reserva.

Qualsevol descompte associat amb el teu codi promocional no es pot aplicar a la part del producte complementari de la reserva.

Només es pot aplicar un codi promocional a una reserva.

HOTEL BALNEARI TERMES ORION es reserva el dret d'aplicar o no un codi promocional.

A part de les condicions generals d'ús, cada codi promocional té condicions específiques.

Aquestes condicions es poden veure a la pàgina d'informació de la campanya o oferta relacionada amb el codi (per exemple, les dates de venciment del codi i els hotels als quals es pot aplicar el codi).

Esdeveniments

El Lotus Blau és un centre de banquets i convencions integrat a la finca de l’Hotel Balneari Termes Orion però amb identitat pròpia. Un espai modern i funcional per a celebracions de petit o gran format, on es respira sempre un ambient elegant i acollidor completament integrat als jardins que l’envolten.

Esdeveniments

De les seves instal·lacions, destaquem dues grans veles exteriors en forma de lotus gegant, envoltades d’aigua i natura, obra dels prestigiosos arquitectes Aranda, Pigem i Vilalta, de l’estudi RCR Arquitectes, guanyadors del premi Pritzker 2017. Un exemple d’arquitectura d’avantguarda convertida en referent mundial per viure i compartir, a l’aire lliure, moments inoblidables.Esdeveniments

La nostra oferta gastronòmica, concebuda a partir de productes de proximitat de la millor qualitat, es reinterpreta i presenta aquest any en una una nova carta on es fusionen tradició, innovació i disseny. Una experiència de textures i sabors des dels aperitius i fins a les postres, un recorregut que ens portarà a reconèixer la cuina tradicional com mai l’havíem viscut fins ara. I, com que sabem que cada celebració és única, us volem escoltar i assessorar per dissenyar la proposta gastronòmica que millor representi la vostra forma de ser, la vostra essència i les vostres il.lusions.Esdeveniments

I, perquè tot surti com us heu imaginat, el Lotus Blau ofereix, a més, aparcament privat, amplis jardins, parc infantil i una masia restaurada per a la celebració de cerimònies civils.Esdeveniments

Informació i reserves:

Tel. +34 972 840 065

Fax +34 972 840 466

info@termesorion.cat


Tots els preus inclouen el 10% d’ IVA.

Esdeveniments
Esdeveniments
Esdeveniments

01

0