Serveis termals de l'Hotel Balneari Termes Orion
Serveis termals

Serveis termals de l'Hotel Balneari Termes Orion

Amb la combinació perfecta d'aigües termals naturals i tractaments avançats, estem dedicats a ajudar-te a relaxar-te i rejovenir el cos i la ment.
Codi promocional

Què és un codi promocional i per a què serveix?

Amb un codi de descompte o un codi promocional, obtindràs altres beneficis a més de les condicions de tarifa bàsica.

Com s'utilitza?

Si ja tens un codi, introdueix-lo en el camp Codi Promocional i inicia el procés de reserva. Si la reserva compleix amb les condicions del codi, s'aplicarà automàticament a la reserva.

Condicions generals d'ús:

Un codi promocional només es pot aplicar a la part de l'allotjament i de la pensió de la teva reserva.

Qualsevol descompte associat amb el teu codi promocional no es pot aplicar a la part del producte complementari de la reserva.

Només es pot aplicar un codi promocional a una reserva.

HOTEL BALNEARI TERMES ORION es reserva el dret d'aplicar o no un codi promocional.

A part de les condicions generals d'ús, cada codi promocional té condicions específiques.

Aquestes condicions es poden veure a la pàgina d'informació de la campanya o oferta relacionada amb el codi (per exemple, les dates de venciment del codi i els hotels als quals es pot aplicar el codi).

Benestar, Confort & Salut

El lloc ideal per trencar amb les condicions de vida habituals i deixar-nos cuidar i relaxar de la mà dels nostres professionals.

En els serveis termals de l’HOTEL BALNEARI TERMES ORION, les propietats terapèutiques de les nostres aigües mineromedicinals, declarades d’utilitat pública el 1889, s’uneixen a les noves tècniques per poder oferir al visitant tot tipus de tractaments termals, una gran diversitat de massatges, tractaments facials i corporals, a més de recobriments i tractaments especials que utilitzen els beneficis i propietats de les espècies, el cafè, la xocolata, la perla blanca o l’or.

Benestar, Confort & Salut

Clients allotjats

IVA 10% inclòs.

Clients allotjats

Clients NO allotjats

IVA 21% inclòs.

Clients NO allotjats

Tractaments i massatges

Termes Orion li ofereix la possibilitat d’escollir els massatges o serveis estètics que més s’ajustin a les seves necessitats. Els nostres professionals resoldran els seus dubtes i li aconselleran l’opció més adequada. No dubti a consultar-nos sense cap compromís.

Benestar, Confort & Salut
Benestar, Confort & Salut

01

0