Regala / Allotjament amb esmorzar i Magma (2 persones)

Allotjament amb esmorzar i Magma (2 persones)
Preu: 236.00 EUR

Estades combinades: Balneari i Magma

Allotjament amb esmorzar i Magma (2 persones)

L'Hotel Balneari Termes Orion us convida a gaudir d'un paquet que combina comoditats, relaxació i benestar. Amb aquest paquet, podràs passar una nit en una habitació doble, amb esmorzar inclòs i una entrada de 3 hores al Centre Lúdic Termal MAGMA.

Però sens dubte, el millor daquest paquet és lentrada al Centre Lúdic Termal MAGMA. En aquest espai, podreu gaudir d'una experiència única de benestar i relaxació. Podràs submergir-te a les piscines termals, relaxar-te a les saunes i banys de vapor, o gaudir d'algun tractament spa.

En resum, aquest paquet de l'Hotel Balneari Termes Orion és l'oportunitat perfecta per gaudir d'una escapada relaxant i rejovenidora. No ho pensis més i fes la teva reserva avui mateix. T'esperem!


Qualsevol dels serveis adquirits a través dels nostres Xecs Regal tenen una validesa d’un any a partir de la data de la compra. Per fer-ne ús, cal confirmar la reserva indicant el número de referència al nostre Departament de Recepció i Reserves enviant un email a info@termesorion.cat o trucant al telèfon 972 84 00 65.

Acabat tot el procés de compra i confirmat el cobrament, rebrà el Val Regal en format pdf en el correu electrònic que ens hagi indicat.

Vols regalar una experiència única?

Omple el següent formulari i compra un dels nostres paquets.
Preu: EUR