RESERVAR

Entorn

Reserva Online

L'entorn - Girona

Santa Coloma de Farners, capital de la comarca de la Selva, és reconeguda per la seva riquesa natural i monumental.

Les aigües minerals naturals formen part del seu paisatge i per la seva puresa i importància històrica han donat a la comarca el sobrenom de Comarca de l’Aigua.

Si visitem el reconegut parc de Sant Salvador hi trobarem la font de Sant Salvador i la font Picant.  I si volem fer un veritable itinerari per les aigües que recorren el municipi, cal que seguim la Ruta de l’Aigua i el Rocar.

El patrimoni històric és també molt rellevant i en destaca el castell de Farners, restaurat l’any 2002,  que forma part de la Ruta del Romànic.

Si es disposa de temps, podem dedicar tres dies a recórrer la Ruta de les 10 Ermites visitant des de Santa Coloma de Farners els municipis veïns de Sant Hilari Sacalm, Riudarenes, Anglès i Osor.

I si el que ens agrada és endinsar-nos a la província, a pocs quilòmetres del Balneari Termes Orion no només tenim la ciutat de Girona, on podrem recórrer els carrerons laberíntics del Barri Vell, sinó també les platges de gran bellesa de la Costa Brava, com Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.

Scroll to top