RESERVAR

Avis Legal

Reserva Online

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de Prestar-li o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web.

 

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de el seu consentiment o execució d’un contracte.

 

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: info@termesorion.cat

 

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

 

Dades identificatives del responsable:

BALNEARI TERMAS ORION S.L., B17242918, Veïnat de Vall s/m – 17430 – SANTA COLOMA DE FARNERS – GIRONA, 972840065

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

 

BALNEARI TERMES ORION

Raó social: BALNEARI TERMAS ORION S.L.

NIF: B17242918

Adreça: Veïnat de Vall s/m – 17430 – SANTA COLOMA DE FARNERS – GIRONA

Telèfon: 972840065

Email: info@termesorion.cat

FINALITAT DEL LLOC WEB.

La finalitat d’aquest web és la promoció, comercialització i gestió de reserves i vals regals del nostre establiment.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.termesorion.cat

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb BALNEARI TERMAS ORION S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de BALNEARI TERMAS ORION S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de BALNEARI TERMAS ORION S.L

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

BALNEARI TERMAS ORION S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

BALNEARI TERMAS ORION S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de BALNEARI TERMAS ORION S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de BALNEARI TERMAS ORION S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

 

 

1.- INTRODUCCIÓ.

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’us així com la salvaguarda de les dades del Lloc www.termesorion.cat (en endavant el “Lloc”), entenent per Lloc totes les pàgines i els seus continguts propietat de BALNEARI TERMES ORION SL a les quals s’accedeix a través del domini www.termesorion.cat i els seus el subdominis.

Mitjançant el Lloc  pretén apropar als seus clients els serveis d’informació, reserva d’habitacions, així com de qualsevol altre servei que en el seu moment s’estimi oportú per a la correcta consecució del seu objecte social.

La utilització d’aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a disposició de l’usuari, suposarà l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal (en endavant les “Condicions Generals”), pel que l’usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada cop que visiti el Lloc. El fet d’accedir a aquest Lloc implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que BALNEARI TERMES ORION SL  recomana al l’usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada cop que accedeixi al Lloc.

2.- INFORMACIÓ GENERAL.

El titular del present Lloc és BALNEARI TERMES ORION SL amb domicili social a Vëinat de Vall s/n , 17430 – Santa Coloma de Farners, Proveït de N.I.F B17242918


3.- ÚS DEL LLOC.

Mitjançant l’acceptació de les presents Condicions Generals l’usuari compromet a utilitzar el present Lloc i els serveis posats a la seva disposició en el mateix, de la manera i en la forma que en ell mateix s’estableix. Quedant obligat a no utilitzar el present Lloc i seus serveis amb finalitats il·lícites i/o contraries a les finalitats establertes en aquestes Condicions Generals, que poguessin ser lesius de drets i/o interessos de tercers o que de qualsevol forma puguin malmetre el present Lloc o impedir el seu correcte funcionament o dels serveis que en ell s’ofereixen o oferissin en el futur.


4.- ÀMBIT DEL LLOC. RESPONSABILITAT DE L’USUARI.

Es troba comprès en aquest Lloc la página www.termesorion.cat.

L’accés a aquest Lloc és responsabilitat exclusiva dels usuaris. els riscos derivats de la utilització del Lloc per el l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec. No es objecte de garantia per part de BALNEARI TERMES ORION SL : (I) la infal·libilitat, la disponibilitat, la continuïtat, la inexistència de deficiències i la seguretat del Lloc; (II) que el contingut del Lloc o la informació que passa a través d’ell estigui lliure de virus o d’altres elements lesius així com d’errors, omissions o incorreccions; (III) la seguretat en la utilització que el l’usuari faci del Lloc;

BALNEARI TERMES ORION SLno serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a BALNEARI TERMES ORION SL de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecarregues en el seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques , en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de BALNEARI TERMES ORION SL. Així mateix, s’exonera a BALNEARI TERMES ORION SL de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per BALNEARI TERMES ORION SL sempre que procedeixi de fonts alienes.

El fet d’accedir a aquest Lloc no li suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre BALNEARI TERMES ORION SL i l’usuari.


5.- ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ.

La informació que apareix en aquest Lloc és la vigent en la data de la seva última actualització.  BALNEARI TERMES ORION SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest Lloc, podent limitar o no permetre l’accés al mateix.

BALNEARI TERMES ORION SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.


6.- CONTINGUTS.

BALNEARI TERMES ORION SL realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc. BALNEARI TERMES ORION SL no garanteix, ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc proporcionats per tercers.

 BALNEARI TERMES ORION SLno es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links) si n’hi hagués i quan hi fossin, de forma directa o indirectament, a través d’aquest Lloc. La presència de links en el Lloc de BALNEARI TERMES ORION SL  ,tret de manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas li suposa el suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre BALNEARI TERMES ORION SL  i les empreses o particulars titulares dels Llocs webs als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.   es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment i sense previ avís els enllaços que poguessin aparèixer en el seu Lloc.


7.- NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT.

BALNEARI TERMES ORION SL realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

BALNEARI TERMES ORION SL no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels que ha estat dissenyat el Lloc.

BALNEARI TERMES ORION SL no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Lloc sigui ininterromput o que estigui lliure d’error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al que pugui accedir-se a través d’aquest Lloc, estigui lliure d’error o causi un dany. En cap cas BALNEARI TERMES ORION SL serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés i l’ús del Lloc, incloent-s’hi però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. BALNEARI TERMES ORION SLno es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest Lloc. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

Els serveis oferts en aquest Lloc només poden ser utilitzats correctament si es compleixen les especificacions tècniques per les que ha estat dissenyat.


8.- PROTECCIÓ DE DADES.

BALNEARI TERMES ORION SL informa als usuaris del Lloc que BALNEARI TERMES ORION SL respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades i en concret la Llei Orgànica 15/99, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com la seva normativa de desenvolupament, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, en el seu cas, a través del Lloc, amb un compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Suposant que al fer ús dels serveis que BALNEARI TERMES ORION SL li ofereix en aquest Lloc els usuaris haguessin d’omplir dades de caràcter personal, BALNEARI TERMES ORION SL en compliment de la normativa vigent- informarà complidament al l’usuari dels seus drets i sol·licitarà el seu consentiment exprés i inequívoc pel tractament de les seves dades de caràcter personal.

 


9.- SOBRE L’ÚS DE COOKIES.

L’accés a aquest Lloc pot implicar la utilització de “cookies”, tant a les seves pàgines com en les enllaçades o referides mitjançant links. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a tal efecte.


10.- PROPIETAT INTELECTUAL I DRETS D’AUTOR.

BALNEARI TERMES ORION SL declara que, tret que s’indiqui el contrari, en el Lloc, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, icones, fotografies, segments de vídeo, segments de so i demés materials que es trobin en el Lloc i qualsevol altra creació intel·lectual i/o invencions o descobriments científics i tècnics, qualsevulla que sigui la seva aplicació empresarial o industrial (en endavant col·lectivament denominats el “Contingut”) han estat creats o inventats per BALNEARI TERMES ORION SL o cedits, llicenciats, transmesos o autoritzats a aquesta pels seus titulars i/o cessionaris.

L’usuari es compromet a no suprimir o alterar qualsevol signe distintiu utilitzat en el Lloc, com són, amb caràcter no exhaustiu, marques, noms comercials (gràfics, logotips, etc.), el “copyright” i demés dades identificatives dels drets de  BALNEARI TERMES ORION SL o de tercers titulars incorporats al Lloc.

Són propietat de BALNEARI TERMES ORION SL igualment tots els drets sobre qualsevol tipus d’obres, invents, descobriments, patents, idees, conceptes, actualitzacions i les millores relacionades amb el Lloc, els seus sistemes, aplicacions i programes o amb els serveis que BALNEARI TERMES ORION SL presta, que siguin creats, realitzats, desenvolupats o posats en pràctica per primer cop per BALNEARI TERMES ORION SL , ja sigui per si sola o amb l’ajuda dels usuaris del Lloc, en el transcurs o com a resultat d’algun disseny, desenvolupament o qualsevol altra feina realitzada de conformitat amb el Contracte.

L’usuari no podrà utilitzar el nom ni les marques, símbols, logos o signes distintius de titularitat de BALNEARI TERMES ORION SL sense el consentiment exprés i escrit d’aquesta.

En caso de que qualsevol usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts existents en el Lloc li suposa una violació dels drets de autor o d’altres drets de protecció de la propietat intel·lectual, demanem que ho comuniqui a la següent direcció: BALNEARI TERMES ORION SL  , Vëinat de Vall s/n , 17430 / Santa Coloma de Farners

Scroll to top